juigende mensen

Blog

Minor 20 maart 2015

Minor 20 maart

Met veel plezier kijkt de organisatie van Minor weer uit naar een nieuwe editie van het Minorfeest. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 20 maart a.s. Het zal voorlopig het laatste Minorfeest zijn in de ‘oude’ Geseldonk, omdat de Geseldonk binnenkort verbouwd zal worden. De oude zaal zullen we dus een waardig afscheid geven!

De Dj’s die dit Minorfeest tot een onvergetelijke avond zullen maken, zijn: Daniël Dex, The Glitch, Franky Franklin en natuurlijk LanterFantje. Misschien ken je Daniël Dex al van het Minorfeest op 12 december 2014. The Glitch is een dj-duo uit de regio van Helmond en hebben de droom om de grootste dj’s van de wereld te worden. Franky Franklin is een dj die al zeer bekend is in het uitgaansleven. Hij heeft onder andere in Club Blush, Plaza, Frendz en borrelbar gedraaid, en hij gaat binnenkort zelfs naar Polen! Het team van LanterFantje zal het feest weer op z’n kop zetten, net als op het vorige Minorfeest! (zie foto).

ScreenHunter_01 Mar. 09 13.14

Heb jij nog geen kaartje gekocht voor het Minorfeest op 20 maart? Koop er dan snel een, want op = op. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij:
– Albert Heijn Mierlo-Hout
– Primera Brandevoort
– Sported Mierlo
– Tuincentrum Peter van Gennip